Puppy Reünie

Op 27 December was het dan eindelijk zo ver, onze eerste puppy reünie!
Sol, Simon, en Flynn van ons eerste nest,
en Teus, Billie, Gijs, Obi, Io, en Tommy van ons tweede nestje waren aanwezig.
Natuurlijk was moeders ook mee, en ome Dex.

Met 11 beagles togen we naar het omheinde losloopgebied in Harskamp.
Wat was het leuk iedereen weer te zien! Alle pups zijn uitgegroeid tot heerlijke honden. Stuk voor stuk uit hetzelfde hout gesneden maar elk een uniek karakter. Blijde gezichten, en herkenbare verhalen van typische beagle streken. En een hele trotse fokker.

Nadat iedereen zich verzameld had mochten mijn hondjes dan ook eindelijk uit de auto. Millie rukte direct de lijn uit m’n handen toen ze haar kroost weer zag. Dan sta je daar toch even met een brok in je keel. Heeft ze haar puppy’s dan toch op een bepaalde manier herkend?

Nou met z’n allen het bos in, hek dicht en toen mochten ze los. Dat was natuurlijk een gejoel van een langs denderende, dol dwaze meute van Adaline Spring beagles. En een lol dat ze samen hadden. Gelijk vertrouwd met elkaar.

Nadat de nodige calorietjes verbrand waren kregen alle hondjes na afloop een goodie bag mee. Hierin zaten lekkere snacks is van Sandy’s Natuurlijke Snacks. En voor de baasjes die zin hadden nog een lekkere kop koffie om na te kletsen.

Ik heb genoten van deze ontmoeting en voel me gezegend dat onze pups hun gouden mandjes gevonden hebben bij zulke leuke gezinnen! Lieve mensen dank allemaal dat jullie van onze eerste reünie een daverend succes hebben gemaakt!

Na afloop 3 uitgetelde hondjes thuis, en natuurlijk Io die haar eigen plan trok.